Smoothies and scones

DSC_4570 DSC_4572 DSC_4575 DSC_4576

Drömmigaste frukosten igår. Rotade fram några honungsscones i min alldeles för proppfylla frys. P blir galen på mig och mina bakverk i frysen. Har fått mitt egna lilla fack där upp nu, det får jag hålla mig till 😉 Tur man har vänner som är villiga att komma och avlasta lite i mellanåt 🙂 Tack Allis!

Till detta blev det en smoothie på trädgårdsbär, lite kvarg, ett ägg, en banan och lite yoghurt samt chiafrön. Slurp på den och perfekta kombon efter ett crosstrainerpass på gymmet. Slog på asgammal musik i lurarna, 90 tals party ni vet, typ The rythm of the night, baby baby och dom där. Jäklar vilket pepp jag fick. Allra bäst va det vid Ecuador med Sash, minns ni? 😉

Har ni testat lemoncurd förresten? Så gott tycker jag men inget går upp mot den jag gjorde till nyår, den var fantastisk!! Ni hittar receptet här om ni vill göra den! Passar perfekt ihop med honungssconesen också, lovar!!

 

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!