Ett skratt förlänger livet

image

åh heeej hörrni!

Landade precis i sängen! Vilket väder! 16 grader visade termometern i bilen! Underbart!

Vilken dag jag har haft! Jag har skrattat så tårarna runnit, hjälp vilka underbara kollegor jag har! Inventering hela dagen, över 5000 grejjer så ja ni kan ju tänka er, det spelar lätt över frampå eftermiddagen då kiss och bajshumor var ett faktum! Jag har varit nära att trilla ner från stegen X antal gånger, rivet ner mer prylar än vad jag borde men som jag har skrattat! Älskar dom skrattanfallen när tårarna rinner och det bubblar upp inom en så fort man tänker på det! Men gjort blev det och kul har det varit!

Ännu en påminnelse om hur viktigt det är att trivas hörrni! Skrattar ni mycket om dagarna? Skratta är det bästa jag vet! Och jag skrattar som mest när jag är omringad av enkla människor som har humor och vågar bjuda på sig själva! Glöm inte det!

Nu blir det poddinspelning gånger två, fotboll och sen lite matlagning innan jag måste packa för en tripp till Linköping för att fira P som fyller 30 imon ( OMG) ! Sen landar jag nog i sängen, rätt nöjd! Hoppas jag tar mig upp härifrån bara, landade ganska bra i sängen 😉

Ni är helt fantastiska! Glöm aldrig det!

PUSS!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!