Mondays…

DSC_4657 DSC_4659 DSC_4663

Goodmorning sunshines!

Har ganska nyligen vinkat av P och ska strax dra upp till jobbet för en heeeeel dag med inventering! Som vanligt jobbigt när han åker, han har varit hemma extra länge nu vid påsken men som tur är träffar jag ju honom redan imorgon igen 🙂

På bilderna frullen från igår, godaste chiapuddingen! Ingen rolig topping dock då kylskåpet ekade nästan tomt. Dock fick jag hem ny leverans från NOA förra veckan och denna smaken, vildäpple och krusbär, är helt klart min nya favorit. Har ni testat? 🙂

Chiapudding

2 dl valfri mjölk

3 msk chiafrön

1/2 msk honung

Lite vaniljpulver

Gör såhär:

Vispa ihop samtliga ingredienser och låt stå i kylen i minst två timmar.  Toppa med valfri god topping!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!