Bästa matställena i Halmstad!

Då våren är här och Halmstad är en sommarstad har jag satt ihop en lista på favvomatställen, fik, klubbar och sånt 😉 Kanske är ni några som brukar åka hit i sommar? Som sagt, Halmstad är en riktigt sommarstad och jag både älskar och hatar den på sommaren kan man säga 😉 Mycket folk är både roligt och ibland lite jobbigt om man säger så.

Bästa lunchen:
Jag tror dem flesta av er vet vart man käkar den bästa lunchen vid det här laget men jag drar den igen, Spis&Deli! Fräsch och hälsosam mat när den är som allra bäst!
Önskar man något annat rekomenderar jag Yoss, deras Wallenbergare är to die for!!!

Finaste pizzan:
Beroende på vilken typ av pizza såklart men Venezia har den goaste pizzan med tunn botten i stan. Ni hittar pizzerian på Lilla torg och dem är riktigt riktigt goda!
Önskar man lite mer pizza pizza skulle jag lätt säga New Yorker, mums för deras Gyroskebab!

Favorit middagställe:
Åhh här finns det så mycket ställen så jag vet knappt vart jag ska börja.
Pio bjuder på grym planka, den är såå himlans god!
Annars har jag och P ett annat favvohak i stan som heter Avanti, det har blivit lite av vårt stammisställe även om det var väldigt längesen vi var där. 😉
För plockismat älskar jag verkligen Pinchos. Det är hög mysfaktor på att få en flera olika små rätter och mumsa på, av någon anledning.:)

DSC_4376

Favoritburgare:
Åh bästa maten ever! Det finns INGET och återigen INGET som slår en riktigt grym burgare!!
Här har ni två ställen att välja på, Mr Vinck i stan där man väljer till tillbehör och dipp vid sidan om. Relativt nytt ställe som jag skrev lite mer detaljerat om här. I vilket fall som helst är deras cheeseburgare tillsammans med sötpotatispommes och dipp det godaste jag ätit, typ!
Vill man ha lite mer upplevelse och samtidigt grymma burgare men också annat att välja mellan är det Wild West Steakhouse som gäller. Det ligger lite utanför centrum men helt klart värt ett besök!

 

Godaste fikat:
Hmm för ett vanligt skulle jag säga Café Nosh eller Wyanes i stan. Dom serverar standardfika liksom, kladdkaka och kanelbullar och annat.
Spis och deli är grymma även här på fika, de serverar RAWbollar, vaniljpaj, bountys och annat och allt är ju såklart gjort på naturligt sätt.
Man får inte missa RICCARDOS heller. På sommaren har han en glassvagn nere vid Nissan men ett besök till hans glasställe en bit utanför stan är absolut ett måste. Godaste italienska glassen någonsin.

DSC_1011

Trevligaste uteserveringen:
Åh Halmstad är ju proppfullt av uteserveringar sommartid. Bulls går väl alltid hem men där är nästan alltid fullt. Tillsammans ser sjukt mysigt ut för det ligger utmed Nissan, har inte varit där men hoppas på premiär i sommar 🙂
Annars tycker jag Tre hjärtan på stora torg riktigt nice, både jag och P gillar när det är lite liveband och så och det brukar dom ha där 🙂

Bästa drinkstället:
Hmm då jag dricker sällan är jag väl kanske sämst på just denna kategorin men skulle säga samma som ovan! Dock verkar pinchos ha lite roliga drinkar som smakar godis och sånt 🙂

Dansar helst på:
Utbudet på klubbar i Halmstad är stort men kanske inte jättebra enligt mig. Jag tycker dock att Boom Boom Room eller Mårtenssons är bäst!!

Brunch/frukost:
Åhh bästa kategorin, denna och hamburgaren typ;) Missa inte Spis och Delis frukost, deras surdegsbröd är det bästa surdegsbrödet du någonsin smakat, jag lovar dej! Cafe Nosh erbjuder frukost också, och deras Facebook-meny verkar amazing!! Vill man slå på stort är Grand Hotells frukostbuffe grym!!

DSC_1270

DSC_2356

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!