30 år och Linköping

DSC_4701

DSC_4703

DSC_4706
Hej hörrni!! Mår ni bra? Haft en bra vecka än så länge?
Min har varit bra, men flängig som sagt.
Körde upp till Linköping strax efter lunch och vad där lagom till P slutade vid 16:30. Massa kramar och pussar fick han, mitt lilla födelsedagsbarn. Där efter var det incheckning på hotellet. Jag hade fixat rum på Elite stora hotellet som ligger precis på stora torg, jättefint med det perfekta läget. Det var så härligt, vädret var fantastiskt och folk satt på uteserveringen utanför. Kändes nästan som man var i en storstad utomlands 🙂
DSC_4708

DSC_4725

DSC_4813
Klockan 19 var det middag med några klasskompisar till P på en pubrestaurang precis bredvid hotellet, Mörners eller något hette det. Tyvärr var det ingen hit enligt varken mig eller P. Som vanligt beställer jag ju burgare och ja, jag har definitivt ätit bättre kan jag säga 🙂
Efter det satt vi och snackade innan jag och P drog oss tillbaka för att utnyttja vår hotellvistelse 🙂 Man får ju passa på när man väl bor på hotell liksom 😉
Jag ska erkänna att det kanske inte blev exakt om jag tänkt mig, av väldigt spridda anledningar men det blev mysigt.
DSC_4757

DSC_4789
Efter en underbar frukostbuffe, ett jobbigt hejdå till P igen och en utav mina största ångestattacker på länge (mer om den längre fram) så satt jag i bilen på väg hemmåt. Hela gårdagen spenderades i Värnamo för att hälsa på mormor och morfar, farmor och mamma 🙂 Som sagt, ett intensivt men härligt dygn!
Gud vad jag längtar till Paris nu kan jag säga, ska bli så underbart att bara får komma bort i några dagar med P och fira hans födelsedag på ett riktigt Fia-vis 😉

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!