Friday brunch

DSC_4692

DSC_4697

DSC_4736
Godmorgon hörrni.
Igår hade jag en riktig hemmafixar dag. Så ”skönt” med det ibland. Hatar att städa, jag blir förbannad när jag dammsuger exempelvis. Kan få sånna raseriutbrott som inte är från denna världen, någon som känner igen sig?
Iaf, hela lägenheten är skinande ren, eller fick iaf vara i några minuter (japp vi har ju katter).

Startade dagen på bästa sätt med gymmet följt av en pannkaksbrunch. Har haft frukosttorka lite den senaste tiden, NO fantasi what so ever skulle man kunna säga. Det enda jag kunde komma på igår va pannkakor, så pannkakor fick det bli. I sängen.
Jag hoppas verkligen att dagen bjuder på bättre väder än igår, vi vill kunna grilla ikväll alltså!
Receptet på pannkakorna har ni nedan 🙂

PUSS!!

Klassiska pannkakor

  1 ägg

1 1/4 dl vetemjöl

1 msk rapsolja

3 dl mjölk

1 nypa salt

Gör såhär:

Blanda samtliga ingredienser i en bunke. Stek på låg värme och toppa med valfri topping 🙂 Jag hade banan, vispad grädde, vaniljsocker och kakaonibs(här). (adlink) Kan verkligen rekommendera kakaonibs i skafferiet. Så gott som topping men även att rulla exempelvis chokladbollar i 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • […] Klassiska pannkakor, recept här. […]

    Sunday breakfasts - Fiiaan - Wellness for me 2016-08-28 09:16:34 http://fiiaan.se/2016/08/28/sunday-breakfasts-2/
    Svara
  • Haha åh! Jag skrattade rakt ut för att jag kände igen mig så mycket – Tack, tack för att flera hatar att dammsuga. Jag är också en sådan som kan bli onödigt förbannad på andra saker när jag gör saker jag inte gillar. Eller när jag gör saker som går dåligt! Brunchen såg supersmarrig ut. 🙂

    Julia 2016-04-16 11:35:42 http://Daysbyju.com
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!