On its way…

Hej på er hjärtisar!
Hur mår ni?
Alltså Spana in kläderna jag shoppade häromdagen! They are on their way!!! Hoppas dom landar i brevlådan innan lördag, vill gärna kunna bära det svarta spetssettet på 40 årsfesten på lördag! 🙂
Har dock skopanik! Jag är en utav få tjej som HATAR att köpa skor! Plus att jag inte kan gå i högklackat, det går bara inte! Jag är mer av en sneakers människa kan man säga 😉 Det är ju iof snyggt till denna outfiten också men jag vill ju känna mej lite mer uppklädd och ja, då får man lida lite pub för att vara fin!
Ska försöka ta mig ut och kolla på lite skor idag! Men först ett spännande möte som jag ska berätta mer om senare!
Puss på er!!!!

on its way

Mönstrad klänning här || Svart klänning här || Svart kjol här || Svart set här (adlinks)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!