Vamé magasin

 

imageGle några veckor sen blev jag intervjuad av min Casandra (Iamproud-Casandra ni vet) för ett repotage i magasinet Vamé. Känns så galet när jag i förra veckan sprang på tidningen på Waynes Coffee och helt plötsligt dök man själv upp, mitt tidningen på tre sidor. Så roligt att bli intervjuad och bilderna har jag inte tröttnat en enda sekund på. Bästa Emy, du äger! Ser verkligen fram emot söndag då vi äntligen ska fota lite till 🙂 Våren är ju kommen ( i alla fall ibland) och vad passar då bättre än lite nya härliga vårbilder till portfolion 🙂

Hela intervjun kan ni läsa här, om ni inte springer på magasinet på stan 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Häftigt!! 🙂 Du är en stor inspirationskälla för mig och jag tycker att du är så jäkla grym. Fortsätt med det du gör <3

    Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen 2016-05-05 21:52:36 http://www.josefinogarp.forme.se
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!