Veckoupdate!!

Godmorgon älsklingar! Mår ni bra? Vädret är ju strålande… Hoppas ni njuter så mycket som det bara går. Njut lite åt mej med, lova det!

Lite veckoupdate från Fia. Jag satte tillsammans med Allis upp 3 mål i söndags för att komma lite mer på banan. Mål nummer 1: Ta mig till gymmet minst två gånger! Har jag ännu inte gjort men första gången blir eventuellt idag och ännu är ju inte veckan slut 😉 Mål nummer 2: Uppdatera bloggen! Och det har jag väl ändå varit grym på? Tycker jag iaf 🙂 Mål nummer 3: Meditera minst 5 minuter om dagen! Och detta hörrni! Så skönt och något jag borde och ska fortsätta med. I perioder som dessa när mycket ångest/oro finns är det underbart skönt att bara koppla bort tankarna för några minuter och känna kroppen, inifrån och ut. Vet att det låter klyschigt men testa! Jag laddade ner appen CALM, den är riktigt bra och finns flera olika program som är olika långa. Ett bubbelbad följt av lite mindfulness innan läggdags är så avkopplande.

Förövrigt har jag varit på Gekås med Emma och handlade ännu mer kläder som jag ska visa er sen, hos mormor och morfar och solat och idag ska jag åka till Göteborg för sleepover med fina tjejer. Det är viktigt att ha fantastiska människor i sin omgivning HELA TIDEN. I med och i motgångar, glöm inte det!

Jag vet att det är lite dåligt med recept här just nu! Snälla berätta vad ni önskar? Mer bollar? Något annat ni vill att jag kastar ihop? Har fullkomlig recepttorka så help me please 🙂

PUSS!!

DSC_4915

Kofta och brallor, nytt från Gekås!

DSC_4903

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!