Sleepover at Hannas

DSC_4916 DSC_4925 DSC_4936

Jag blir helt rörd när jag ser bilder och inser hur MÅNGA fina människor jag har i mitt liv. Som verkligen visat sig finnas där för mig nu när allt är jobbigt, men som också funnits där när jag är som gladast och mår som bäst! Jag är mållös och evigt tacksam.

Detta är alltså vad min torsdagseftermiddag/kväll bestod av, sleepover hos Hanna i Göteborg. Och vet ni va det härligaste av allt är, nästan iaf? Alla dessa tjejer, Hanna, Ida och Linn, har jag lärt känna genom instagram! Hur underbart?

I vilket fall så möttes jag av räkor och ja, en jäkla massa godis som ni säkert se. Det var liiiiiite kvar (läs mycket) när jag åkte hem kan jag säga 😉

DSC_4900 DSC_4903 DSC_4920 DSC_4943

Kvällen spenderades på balkongen med massa prat, både om hur fort livet kan ta vändning men också en massa skojj. Alla iklädda pyjamas såklart, ett måste när det är sleepover såklart. Tillråga på allt hade Ida tagit med sin chokladfondue och den färska frukten ihop med marabou orginal har aldrig smakat godare! Till och med jag kunde njuta och tänka på lite annat och faktiskt njuta av att solen lös och det var ljust typ hur länge som helst!

En fantastisk kväll! Tack bästa ni för att ni är ni! Detta ska bli en tradition, lova mej det!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så härligt det måste vara! Kan ni inte fixa så man kan skriva med andra genom kommentarer tex. Så man kanske hittar vänner så som ni hittade varandra!:)

  Du inspirerar! Kram

  Jessica 2016-05-07 12:26:24
  Svara
 • Vilka fina vänner du har <3

  Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen 2016-05-07 11:38:55 http://www.josefinogarp.forme.se
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!