Med solen i ryggen

God solig eftermiddag hjärtisar! Mår ni bra? Haft en fin helg hoppas jag? Vädret har ju varit helt amazing!

I fredags var jag på en liten fest med några vänner och igår jobbade jag några timmar innan lillebror med tjej kom på besök och fikade, världens godaste chokladbollar. Dom innehöll smör, det kände man allt för de riktigt smälte i munnen 😉

DSC_4904 DSC_4906 DSC_4909

På kvällen drog vi ut till havet för att grilla korv, man kunde seriöst ha barbent på sig in på kvällen, runt 19:30 visade termometern 22 grader, så sjukt! Jag invigde min nya klänning som jag älskar men FAAAN så blek man kan vara då! Jag håller fullkomligt med ordspråket, allt ser bättre ut med en bränna, eller något i den stilen lyder det iaf 🙂

Inlägget innehåller adlinks.

DSC_4938

Klänning här || Kofta GeKås || Hatt Lager 157 (adlinks)

DSC_4907 DSC_4936

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!