Some snaps

image image image
@fiaanderberg heter jag på både snapchat och instagram för er som undrar 🙂
Glad måndag hörrni!
En snabb update från mej bara! Ska kila till gymmet nu snart ( första gången på 3 veckor) och sen blir det en frukostdejt med min fotograf Emy! Underbart! Lite jobb och sen fix hemma innan allis kommer hit för lite planering ikväll:) Mer får ni veta sen!

Gårdagen spenderades på jobbet och därefter fotografering tillsammans med Emy! Älskar att vädret tillåter mig att gå all in på min boohoostyle, FINALLY!
Vi drog ner till östra stranden och tog massa fina bilder bland dynor, sand och vatten! Längtar tills jag får visa er dom! Sen drog jag till bästa Allis för lite middag ute på hennes terass! Allt smakar bättre ute! 🙂

Nu ska jag surpla i mig mitt kaffe och sen dra till gymmet 🙂 Hörs sen sötisar!!
PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!