Chocolate Heaven

Gooodmorgon hörrni! Här sitter jag med helt svullna ögon, sååå himla trött. Vet inte varför men har somnat sent och vaknat tidigt de senaste dagarna, så ja, där kanske jag har svaret ändå 😉 Får försöka komma i säng tidigare ikväll nu!

Vad tyckte ni om Eurovision igår? Vilka va ens Ukraina? Kan inte minnas att jag hörde låten ens. Jag var liksom bombsäker på att Australien skulle vinna, det var hon nog själv också. Gillade Australiens låt också faktiskt, tyckte de flesta låtarna var ganska dåliga faktiskt, utan att låta allt för negativ.

På tal om överskriften testade jag NutriNicks nya steviachokladdryck igår. Jag ÄLSKAR ju Oboy och köpte faktiskt hem det för inte så länge sen och kan inte minnas när jag senast hade det i mitt skafferi. Dricker det väldigt sällan dock!

Som jag skrivit tidigare är jag fortfarande lite tveksam till just eftersmaken på stevian och den märker jag av även här, även om drycken fortfarande var fantastiskt god! Som sagt, kan vara ett bra komplement om man vill få ner sockerintaget lite i sin vardag. Kan tänka mig att den blir fantastiskt god som varm också med lite vispad grädde och riven choklad på. CHOCOLATE HEAVEN! Ni kan i alla fall köpa drycken här.

DSC_4901

Nej nu ska jag fixa iordning mig för jobb! Hörs ikväll med en text om den ”perfekta kroppen”.

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!