”Du har ju en perfekt kropp”

image

I veckan la jag ut denna bild på min instagram med samma budskap som  med mina andra kroppsbilder, för att inspirera er, att få er att förstå att det spelar ingen roll vad ni väger, hur era mått är mätta eller hur ER kroppsform är formad! Det viktigaste är att DU tar hand om din kropp på allra bästa sätt, både fysiskt men också självklart psykiskt!

Det finns INGET hälsosamt i att konstant kränka sig själv, trycka ner sig själv och hata sig själv! Det finns inget hälsosamt i att träna för mycket och äta för lite, lika väl som det inte är det minsta hälsosamt att inte träna alls och äta alldeles för mycket, förstår ni?

Ja la upp denna bild för att inspirera er och mig själv och jag vet att det uppskattas!
Kommentarerna ”Ja men din kropp är ju perfekt, inte konstigt att du trivs i bikini när du har så perfekt kropp”! Återigen, perfekt!
Ja den är perfekt, men inte av den anledningen ni tror! Den är INTE perfekt för att den ser ut på ett visst sätt! Den är perfekt för att det är min kropp! Den är perfekt för att den har celluliter, för att den har mina bristningar på höfterna och för att den är min! Den är perfekt för mina breda höfter, min stora rumpa och min mage! Ja den är perfekt, men återigen inte av anledningen ovan! Den är perfekt för att vara mig, för att vara min!
Det finns inga regler på vad som är perfekt! Man behöver inte se ut på ett visst sätt för att ha just en perfekt kropp! För det finns inte EN perfekt kropp! Det finns 1000000 miljoner miljarder (eller hur många människor det nu finns i världen) som har sina egna, perfekta kroppar! Förstår ni?

Perfektion är ett laddat ord!
Det jag vill förmedla med mina kroppsbilder är alltså INTE ett nytt ideal! Jag vill INTE på något sätt förmedla att alla bör se ut som mej för det tycker jag absolut inte! Vi är perfekta just för att vi är unika, varenda en av oss!

Här har ni min kropp! I bikini!
Bikinitider har alltid varit blandade känslor för mig, solgudinnan i mig själv älskar det medans min dåliga självkänsla alltid har satt stopp för att faktiskt kunna genuint njuta av bästa tiden på året!
Har har ni min kropp, i bikini! Och den duger, precis som din, din och din!
Det handlar inte om storlek, vikt eller ens form! Det handlar om att varenda liten millimeter på din kropp förtjänar DIN kärlek, och inget annat! På med bikinin hörrni, och bestäm er för att denna sommaren är er sommar! För din kropp duger, precis exakt som den är!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag trillade in här på din blogg och var bara tvungen att kommentera.. Alltså du var mig en väldigt vacker kvinna! Vacker precis som du är! Jag önskar att jag hade din självkänsla, just nu i sommar. Jag ska skärpa mig! Tack!

  Angelica 2016-05-17 10:51:10
  Svara
 • DU ÄR SÅ KLOK!
  Älskar dina peppande inlägg!!

  Minna 2016-05-16 14:01:26 http://mittkokoshjarta.se
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!