Må-bra tips: Mindfulness

Okej hörrni! Något jag pysslat med de senaste veckorna innan läggdags är Mindfulness. Något jag egentligen behövt länge men som jag tog till när livet tog vändning för några veckor sen. Och herregud, det är så underbart! Jag som är en tänkare och en grubblare utan dess like, behövs detta! Så feting mycket. Att bara sitta, vara närvarande och inte tänka något alls, mer än på det mindfulness-tjejen säger i appen typ, är underbart!

Jag har haft som grejj att köra det innan läggdags, i sängen, med lite tända ljus omkring. Helst kombinerar jag det med ett varmt bad, alltså varmt bad först, insmörjning av hela kroppen och till sist 5 minuter mindfulness innan jag sluter mina bruna.

Har ni testat någon gång? Annars tycker jag ni ska göra det! Det är något som kommer att hjälpa er att slappna av och komma ner i varv, det lovar jag.

DSC_4942

Jag trodde aldrig det skulle funka. Jag tänkte mindfulness, what evaaaaaaa typ när folk tipsade. Jag trodde helt seriöst aldrig att jag skulle kunna styra mina tankar då de alltid finns där och oftast är väldigt oroliga, meeen det gick!

Så veckans må-bra tips är mindfulness helt enkelt. 5 minuter om dagen räcker och självklart kan man öka på det sen. Jag använder mig av appen Calm, tycker den är riktigt grym och det finns flera olika ”pass” man kan köra ute efter hur tidsbegränsad man är 🙂

DSC_4957

Koppla av och njuut!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!