Recept: Chokladdadelbollar med apelsin

DSC_4957

Goooooodmoooorning Guys!!

Kikar i denna måndagmorgon med veckans bollar ni vet! Veckans mellisfika som ska få följa med till jobbet i en liten matlåda. Denna gången chokladdadelbollar med apelsinsmak! SÅ JÄVLA GODA! Rent ut sagt alltså!! Bjud jobbakompisarna eller klassisarna på dessa, lovar, dom kommer älska dom!

DSC_4944

DSC_4958

Chokladdadelbollar med apelsin

8 dadlar

1/2 dl olja( jag använde rapsolja)

2 1/2 dl havregryn

2 msk kakao

1/2 apelsin ( juicen samt skalet från apelsinen)

Kokos och/eller chiafrön att rulla i

Gör såhär:

Mixa dadlar, olja, havregryn och kakao i matberedare till en slät smet. Pressa sedan apelsinen ner i smeten och mixa lite till. Smaka av och tillsätt sedan skal från apelsinen beroende på hur mycket apelsinsmak man önskar. Rulla till bollar i kokos och/eller chiafrön och förvara sedan i kylen. MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!