Fyra godisbilder från helgen

image

image

Fyra mobilbilder från helgen. Glömde helt och hållet bort att ta med mig kameran ut i fredags när vi va och käkade på det nya stället Hummör i Halmstad. Det stavas egentligen Hummer fast med prickar över e:et, men jag vet inte hur man får dit dom prickarna? 😉 haha.

Jättetrevlig kväll med god mat! Jag tog 3 slides som var tre miniburgare, en med hummer på, en vanlig burgare samt en med pulled beef, magiskt gott. Till det hade jag en side risotto. Jag är helt såld på Risotto alltså!

image

imageLördagen bestod av mat! Tacos med extra lök på beställning av Emma. Jävlar vad lök det blev i salladen men gott blev det! Choklad, chips och dipp som knappt åts av då matkoman närmade sig redan efter världens största portion med tacos. Eurovision och soffan resten av kvällen!

Ja en pretty nice weekend trotsallt, som bestod mestadels av MAT!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!