Veckans mat

DSC_4937

God eftermiddag peeps!

Tänkte starta upp en favvo i repris igen, nämligen veckans mat. Dels för att jag kanske tänker att ni får lite inspo men också för att ni mer än gärna får tipsa på grym, lättlagad och smidig mat att käka på veckorna! Inspirationen tryter ju ibland och det är enkelt att det blir same same hela tiden 🙂 Så släng iväg en kommentar om ni har något sådär supergott och enkelt ni vill tipsa om 🙂 Gärna vegetariskt! Har tänkt börja äta lite mer av det igen också 🙂

DSC_4930

I veckans matlådor fick det bli tacosallad. Gjorde en stor laddning med köttfärs i söndags och en massa sallad och några tortillachips till. 🙂 Det tillsammans med en simpel guacamole, så underbart gott!!

DSC_4929

Veckans mat

Måndag: Tacosallad

Tisdag: Spenatstyvning med ägg

Onsdag: Vegetariska Qournburgare med sallad

Torsdag: Käkar ute med jobbet

Fredag: Öppen för förslag än så länge 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag och min snubbe har också börjat äta mer vegetariskt då det känns schysst mot både miljön och kroppen. Mitt bästa tips är halloumiburgare med grovt(rostat) bröd, vitlökssås med chili och örter samt massa grönsaker. Ibland äter vi klyftpotatis till (typ på fredagskvällar) och ibland kör vi på med ännu mera sallad till. Har en bild på skapelsen på Instagram där jag heter Matochpotatis. Tack för all fantastisk inspiration, du är en jäkligt bra förebild!

  Erika 2016-05-18 22:24:59
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Men hjälp så gott det lät!!! Detta måste jag ju bara testa. Halloumi som är så himlans gott:) Tack för att du delade mig, det uppskattar jag verkligen:)
   Tack snälla du! Stor kram!

   fiiaan 2016-05-22 09:05:58
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!