Leverans från The Healthy Box

collage

DSC_4943

Inlägget är i samarbete med The Healthy Box.

Hur många gånger ska jag berätta för er att jag älskar att få paket? Okej, lovar, inte så många gånger till. MEN JAG ÄLSKAR ATT FÅ PAKET! Speciellt när det innehåller mat och bakgrejjer, men kläder är ju alltid trevligt det också!

I månadens healthy box var det spännande produkter som vanligt. Nötmix, bars, sportdryck, granola och en brödmix! Brödmixen är jag speciellt exalterad över! Det är jättelängesen jag bakade bröd nu, tror det var i höstas senast och det är definitivt något jag vill bli bättre på. Frukt och nötbröd är ju det godaste som finns!

DSC_4940 Denna Müsli lät väldigt spännande också! Rödbeta och mörk choklad, låter liiite höstig kanske för denna tiden på året men vad gör det, det är ju nästan höst året runt nu i Sverige ju, utan att låta för bitter när man säger det 😉

Hoppas sommaren verkligen är på väg tillbaka igen! Det var ju helt fantastiskt där i förra veckan!

Vi hörs lite senare med ett spännande recept hörrni! 😉 Något ni inte vill missa!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!