Recept: Enkla peanutbutter cookies

DSC_4961

Wow. Okej hörrni! Dessa. Ja, jag finner knappt några ord alls på hur gudomligt spröda och goda dessa blev. Innehåller endast 4 ingredienser och helt fria från raffinerat socker och sötade med sukrin istället.

En riktig gudagåva för er som älskar jordnötssmör! Åh de smälter i munnen! Doppa i lite kall mjölk, OMG!!!!!

collageDSC_4942

Enkla peanutbutter cookies

2 1/4 dl jordnötssmör (jag använde detta)

1 ägg

1 dl sukrin

1 tsk vaniljpulver

Gör såhär:

Sätt ugnen på 160 grader. Blanda samtliga ingredienser i en bunke tills allt har fördelats. Rulla smeten till bollar och placera ut på en plåt klädd med bakplåtspapper. Tryck sedan ut bollarna till kakor med hjälp av en gaffel. Grädda i ugnen i cirka 15 minuter men håll koll så de inte bränns.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!