Invigning av Aimn Store

Godmorgon fredag!!
Fredagsfeelingarna infinner sig inte riktigt hos mig just nu, jag längtar tills den dagen då det faktiskt gör det igen. Det är en pirrig känsla och man känner ju sig bara allmänt lycklig.
Har ni en härlig helg framför er?
Själv ska jag jobba och ikväll ska det mysas med Allis. Hot Yoga och massa frukt står på schemat. MUMS!! 🙂

I onsdags kom ju Linn hit från Göteborg som jag berättade. Världens första Aimn store har ju öppnat, här i Halmstad. Åh jo, ganska coolt är det ju ändå 😉 Jag gillar deras kläder, såååå snygga. Dock räcker inte min ekonomi till för det precis just nu men ska verkligen unna mig ett par inom en snar framtid.

Klockan 18 öppnades dörran i onsdags och det var lååång kö in! Så roligt att så många tagit sig dit.
Jag shoppade inget men Linn fick mig så några riktigt snygga grejjer hem. Butiken totalälskade jag! Surfigt, färgglatt, palmer och vita väggar. Precis som jag älskar det!
I samband med eventet stod favvo Spis&Deli utanför och bjöd på gott tilltugg. Alltså, deras surdegsbröd är fortfarande helt outstanding och jag var så hungrig efter att ha stått i kö i cirka 1,5 timme 😉
Fick tyvärr inga bilder från butiken då det var så mycket folk. Men fint va det!!

DSC_4937

DSC_4938

DSC_4939

DSC_4943

Efter det handlade vi sushi och Thai tillsammans med Allis för att käka det hemma, mysigt! Resten av kvällen spenderades i soffan med prat om livet! Precis sånt som jag behöver just nu. Vara omringad av mina allra närmsta och få må bra, få känna att jag duger! Tack ni, för att ni är så fantastiska varje dag!
DSC_4951

DSC_4957

DSC_4959

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vart har patrik tagit vägen? Inte läst om honom på länge:( älskar din blogg och du är en stor förebild, bästa Fian!

    Charlotte 2016-05-20 11:42:46
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!