Ett stort, fett TACK!

image
Älskade ni!
Kvällen igår slutade i tårar när jag överöstes av alla era fina kommentarer, mail och direct messages på ibstagram och dom fortsätter än idag. Wow vad underbara ni är! Jag ör så tacksam för allt ni skriver och jag känner verkligen att jag har en fantastisk samling människor runt om i Sverige som stöttar mig i detta! Ni anar inte hur underbart det känns!
Jag älskar att ni delar med er, jag får bekräftat att jag inte är ensam i denna smärtan jag känner och förmodligen kommer känna väldigt väldigt länge.

Varken ord eller text kan beskriva smärtan man går igenom när man tror man ska gifta sig inom en månad, känner sig lycklig, och sen ska man bara helt plötsligt inte det längre. Hur mattan bara dras undan under fötterna på en och man faller helt och hållet ihop och vet inte hur man ska ta sig upp. Att älska är det mest fantastiska som finns, men också det mest smärtsamma som existerar.

Jag får mycket kommentarer att jag är stark! Oja, vissa dagar känner jag mig som den starkaste versionen av mig själv, men det finns också dom dagarna då jag känner mig som svagast! Dagarna där jag knappt orkat mig ur sängen. När sakerna man älskat att göra tidigare blivit en ständig kamp, något man måste tvinga sig själv att göra!
Detta kommer vara en lång process! Och bi kommer få följa mig i den, de dagarna det är bra, och även dom som är mindre bra!

Ja kort och gott ville jag egentligen bara säga TACK! Ett stort, fett TACK för att just DU läser min blogg och stöttar mig när jag behöver det som mest!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej, jag har nyligen börjat läsa din blogg och så. Måste bara säga att du är en otrolig inspiration för mig!
  Vill även att du ska veta att det är dagarna som du känner dig svagast är de dagar du är som starkast för du tar dig igenom dem även om din självkänsla/självförtroende svajar! Du är så målmedveten om att den här situationen aldrig ska få ta över din relation till mat eller till din kropp, hoppas du är lika stark och inte låta de dåliga dagarna ha för stor makt för andra och nya dagar. Skulle kunna fortsätta babbla på, men tror du fattat vinkeln;) styrkekramar!

  Johanna 2016-05-27 22:30:55
  Svara
 • Jag blev så himla chockad och ledsen när jag läst ditt inlägg. Tänk att det ens kan hända? Blev verkligen ledsen för din skull. Men du är så himla stark! Och jag förstår att det är sjukt tufft. Men du har dig själv, och det är det viktigaste.
  Jag känner inte dig, men har tänkt på dig. Jag hoppas att du mår bra trots allt.

  ”du kan aldrig styra omvärlden, men du kan alltid styra din attityd till den”
  Det säger annelie pompe i framgångspodden. Du borde lyssna på det avsnittet om du inte gjort det! så jäkla cool och kommer få dig att vilja bestiga berg!

  Linnea 2016-05-26 22:26:44
  Svara
 • Massvis med kramar!
  Ta hand om dig!

  Fanny 2016-05-24 16:25:35
  Svara
 • Hej!

  Jag har precis startat en ny blogg där jag kommer att skriva mycket om träning, hälsa och kost. Hade varit superkul om du ville kika in! http://finest.se/nikitalindblad/

  Ha en bra dag 🙂

  Nikita 2016-05-23 21:57:30 http://www.finest.se/nikitalindblad
  Svara
 • Styrkekramar till dig. Kan inte föreställa mig vad du går igenom, hoppas att du får den tid du behöver att resa dig igen! <3

  Maria 2016-05-23 17:32:59
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!