Att starta helgen med Hot Yoga!

Jag följde med Allis på Hot Yoga för första gången i fredags. Har ni testat det? Man yogar helt enkelt i typ 38 graders värme. Jag har nog aldrig svettats så mycket i heeeela mitt liv faktiskt,om jag ska vara ärlig. Dock kan man ju inbilla sig att yoga är enkelt. Nono! Det är sjukt svårt. Och så andningen, och hunden, och så hade man shorts på sig och visade liiiiite mer än vad man kanske borde visat ( men det bjuder jag på, som vanligt) och namaste och ja just det ja andningen ja. Omöjligt att få till allt på en gång i början. Så därför köpte jag och Allis tio-kort, så nu ska vi lära oss på riktigt. Perfekt att lära sig lite mer innan vi åker till Bali också där jag och Allis ska transformeras (kan man säga så?) till två riktiga yogibjörnar! Jag tycker yogisar är så inspirerande! Det är cooolt och jag skulle också vilja bli en yogis. Det skulle passa in i min livsstil som nybliven bohogirl. hahaha!
Efter det var jag sådär härligt mosig i huvudet, och vi hade gjort oss förtjänat av kvarg/glass mys med massa härliga toppings!
DSC_4937

DSC_4940

Lördagen bestod sedan av jobb och en tripp på stan för middag med Fanny på kvällen. Lite catch up och jag slocknade i sängen klockan 22 av helt förklarliga skäl, jag hade nämligen knappt sovit något alls mellan fredagen och lördagen. Ni vet hur man mår när man inte sover ordentligt? En blandning av jetlag och bakfylla skulle man kunna kalla det. Inget trevligt alls.

Söndagen bestod av lite till jobb och sen en mysig fotografering på kvällen. Emy och jag tog oss ut till västra stranden för att fota och det var så grönt och härligt.
En ganska bra helg helt enkelt!
DSC_4946

DSC_4951

DSC_4955

DSC_4956
Nu får man lov att ladda upp inför kommande helg,en hel helg i Ystad på Ystad saltsjöbad för att storfira farmor som fyller 80 🙂 Ja, jag klagar inte! Inte alls faktiskt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!