Ytterligare bikiniproblem och MOT YSTAD!

collage
DSC_4988

Okej,åter till det här med bikiniproblem lite! Hjälp vad svårt jag har att hitta bikinitrosor alltså. Antingen blir de alldeles för stora i rumpan och täcker heeeeela så att säga, eller så blir dom så små så att det knappt är lönt och ha några på sig! Någon som känner igen detta fenomen?
Höll på att få ett utbrott igår i provhyttarna just pga detta. Jag älskar min rumpa men i dessa fall kan det ibland vara lite jobbigt att den är så bred! Och självklart var ju ute i god tid, INTE! behövde ha en ny, neutral bikini till helgen som ska spenderas på spa i Ystad. Egentligen ville jag ha en baddräkt men det var jag ute alldeles för sent för.
Knallar in på HM för andra gången och bestämmer mig för att testa en bikini jag valde att inte testa när jag va där för 10 minuter sen och JAPP, kärlek vid första ögonkastet. Den går upp lite på sidorna vilket ramar in höfterna perfectly och den täckte absolut inte hela rumpan. Så jag köpte två, en mönstrad som kommer bli grym när man är brun och en svart, såklart! Svart är ju alltid svart och speciellt nu när man inte sett solen sen förra året i augustityp, då kan den svarta behövas. Det gör inte direkt ont i hjärtat heller att den kostade 50 kronor delen. Smålänningen i mig riktigt njuter av tanken 😉
DSC_4997
Så ja, nu är jag faktiskt redo för en helg i Ystad med släkten. Hoppas på sol imon så jag kan ligga vid poolen absolut hela hela dagen! Samla på mig lite bränna till Bali hade ju inte varit fel.
Om några timmar beger jag mig mot Ljungby för att möta upp lillebror och samåka ner till Ystad. 🙂
Berätta om era helgplaner sötisar, vad ska ni göra? 🙂

PUSS gosisar!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Utanför Kalmar 🙂

  Charlotte 2016-05-27 17:54:51
  Svara
 • Hoppas du får en underbar dag i Ystad, min stad! Solen skiner och det är så himla härligt där nere vid stranden. Kom precis hem därifrån nämligen

  Amanda 2016-05-27 16:32:46
  Svara
 • Mysigt! Jag ska åka ner till Småland över helgen med familjen och träffa lite släktingar och sådär. Lite morsdagsfirande också 🙂

  Hoppas du får en fin helg!

  Charlotte 2016-05-27 08:56:05
  Svara
 • vad mysigt! ha det så skönt.

  Agnes 2016-05-27 08:07:12 http://agnesagnes.forme.se
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!