Det här med hotellfrukost

Kompisar kompisar kompisar. Godmorgon!
Har ni haft en härlig helg?
Min har varit jättebra men kan säga en sak, det är sällan jag kommer hem från spa och är MINDRE utvilad än va jag var när jag åkte dit 😉 Förresten så hann jag inte med att vara på spat så mycket ändå tyvärr men några dopp i poolen blev det och lite bubblis i jacuzzin. Men jag tänkte faktiskt berätta lite mer om helgen imorgon med flera flera härliga bilder.

Hotellfrukosten dock. Det är ju det bästa hotellvistelsen, LÄTT!! Och denna frukostbuffé var grym, bra levererat Ystad när det kommer till denna frukost alltså.
Hade lätt velat ha den idag igen, men istället nöjer jag mig med yoghurt såhär innan jobbet 🙂

DSC_5053
collage
DSC_5054

Njut av er måndag, hörs lite senare snygging!
PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!