Må-bra tips: Spatime!!

DSC_5097

DSC_5101

collage2
DSC_5087

Jag har varit på mycket spa i mina dagar, faktiskt. och jag älskar det verkligen! Det är verkligen något jag tycker är värt att lägga prioritering i, avkoppling och total njutning. Att komma bort från vardagliga hemmet, bo på hotell, käka grym frukost som jag nämnde innan och bara vara. En massage är ju något som gärna läggs till också här såklart. Kan ju vara bland det bästa som finns, nästan.

Ystad saltsjöbad var riktigt bra. Nyrenoverat och grymt fräscht. Älskar att de har utomhuspool samt mindre varma utomhuspooler. Dock kan jag inte sluta jämföra allt jag är på med Asia spa i Varberg. Det tar nämligen priset i världens bästa spa enligt Fia och jag tycker alla MÅSTE åka dit, annars har man missat något i livet.

Mer spa åt folket 🙂
PUSS!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!