Hallå Ystad!

Som ni vet spenderades min helg i Ystad för att fira min farmor som fyllde hela 80 år. En favorit i repris då vi faktiskt var där när hon fyllde 70 också. Och då det var 10 år sedan och jag då, enkelt räknat, var 10 år yngre, har jag inte sååå mycket minne av just Ystad och Ystad Saltsjöbad så det var roligt att komma tillbaka och friska upp minnet lite.

DSC_4982
DSC_4999

Lillebror <3

Lillebror <3


Vi checkade in ganska sent jag och Philip då vi blev lite sena hemifrån. Men vi möttes av ett soligt Ystad och massa kusiner som badade i poolen. Okej en kusin badade med mitt kusinbarn, dom andra tittade på, men ändå.

Hotellet ligger ju fantastiskt till och rummen är underbara! Romantiska med olika tapeter. Kusinernas rum gick i blått och vitt, tapeter med rosor och sånt på. Underbart!

DSC_4984

DSC_4985

DSC_4986

DSC_4988
Vi svidade om och det var dags förmiddag som var helt OK. Ja, OK! Jag har ätit bättre kan jag säga men det vara fortfarande gott liksom.
Farmor firades, vi åt, skrattade och drack och därefter vankades det musikquizz. Jag tycker det gick helt okej verkligen, men vi kom långt ifrån etta, men vi gjorde verkligen vårt bästa och jag, Emma och Johan var on fire är lite i mellan åt. 😉
collage1

DSC_5014

DSC_5020
Lördagen började som sagt med en fantastisk frukostbuffé följt av någon timme i spat. Ja jag vet, men tiden räckte inte till förmer tid i spat galet nog. Skumt att känna sig stressad på ett spa inte sant 😉 men vi hann iaf med att bubbla lite och bada i resten av poolerna vilket var otroligt skönt.
Ett besök till Ystad ”city” vilket by the way är sjukt mysigt! Har jag någon läsare som bor i Ystad? Jag vill ha fler anledningar att åka dit nämligen för det är verkligen såååå fint där nere!!

Här efter var det dags att svida om för att möta upp kusiner till faster och pappa, så längesen vi träffades allihopa så picknick i parken var perfekt följt av middag och Champions League final var grymt roligt faktiskt 🙂

På söndagen åkte vi hem tidigt då det var dags för lillebror att flytta, IGEN 😉
Men tack snälla alla för en grym helg och tack bästa farmor som fixat detta!! Jag och Philip var mer än nöjda 🙂
collage2
DSC_5075

DSC_5118

DSC_5119

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh vad härligt att du trivdes i lilla Ystad! jag bor här, och då är det lätt att inte uppskatta omgivningen på samma sätt som man annars kanske gjort. Du borde definetivt äta på restaurang marinan, den ligger i hamnen, ända ner till havet- jättefint!
  Åt du fritidsbarens winerbröd? Annars är det ett måste här finns ju så mycket fint och många mysiga ställen

  Amanda 2016-06-03 16:07:28
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Åh jag märker ju redan nu att jag har flera härliga anledningar att åka tillbaka! 😉 Åt bara på hotellet tyvärr och på en pizzeria inne i stan men nästa gång 🙂 KRAM!

   fiiaan 2016-06-03 17:28:22
   Svara
 • Hej:) Jag är från Ystad, så kul att du uppskattade din vistelse här, hoppas det blir fler gånger:)
  Kram

  J 2016-06-01 19:06:04
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Vad kul! Oja jag tycker Ystad är så himlans mysigt 🙂 Det hoppas verkligen jag med:)
   KRAM!

   fiiaan 2016-06-02 07:25:47
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!