Lite nya bollar till veckans fika som jag precis slängt ihop såhär på morgonen 🙂 Som sagt, jag är minsann som mest produktiv på morgonen och en liten latmask på eftermiddagen/kvällen. Dessa får följa med till jobbet idag samt som ett litet snack innan kvällens hot yoga med Allis 🙂
Espressobollar
7 dadlar
2 1/2 dl havregryn
1/2 dl olja (jag använde rapsolja)
1 msk kakao
2 msk starkt kaffe
Gör såhär:
Mixa samtliga ingredienser förutom kaffet i en matberedare till en slät smet. Tillsätt sedan kaffet och mixa lite till så smaken fördelas väl. Smaka av och tillsätt mer kaffe om det önskas.
Förvaras i kylen.
men ahhh så gott!
Fantastiska blev dom 🙂
Tror du det funkar om man hoppar över dadlarna? Kanske behöver tillsätta honung då?
Jag vet faktiskt inte för dadlarna gör ju så att massan hålls ihop lite! Men det för havregrynen också så testa 🙂