Bye bye Maj!

Alltså hur snabbt går tiden egentligen?

Jag har verkligen känt de senaste åren att tiden går så sjukt jäkla fort. Jag tycker nyss det var mars och tjoff sa det bara så är det juni. Träden är gröna, solen skiner och det har varit över 25 grader många utav dagarna. Såklart älskar jag det men åhh, jag hänger inte riktigt med.

collage

Denna våren blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Den blev ju precis tvärtom egentligen. Av förståliga skäl har maj varit ganska mycket upp och ner. Men det jag har försökt är att hålla mig sysselsatt, helst hela tiden och jag tycker jag har lyckats bra. De senaste veckorna har jag kunnat njuta, skratta och faktiskt uppskatta sakerna jag har gjort. Det har inte bara varit ett nödvändigt ont för att få tiden att gå så att säga. och att kunna vakna upp och känna glädje över att solen skiner som man alltid tidigare har gjort, det är något alldeles speciellt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • När jag ser bilderna kan jag inte låta bli att tänka på allt underbart som väntar på dig i din framtid, du med din energi och livsvilja!
  Och inte för att jag vill vara dum, men en viss person kommer att få leva utan en fia i sitt liv, och kommer aldrig mer träffa någon som du. Bästa vän och fotbollsgalen och så full av kärlek och glada skratt och påhitt. Tror han att såna tjejer växer på träd?

  Anna 2016-06-01 21:49:43
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Men åh!! Hur fin är inte du då?? Tack snälla du för dom orden, dom gjorde nämligen min dag! Tack tack tack gånger 10000000000! PUSS finaste du!!

   fiiaan 2016-06-02 17:37:52
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!