#frommyphone

image image image image

Godmorgon finisar! Jag vet knappt om jag är vaken idag faktiskt! Känner mej sådär ni vet, någonstans mitt i mellan! Datorn i sängen och slöbloggar typ! Har sovit galet dåligt de senaste nätterna och vaknar av någon konstig anledning ALLTID till vid 03-tiden och efter det tar det tid att somna om igen.
Jobb idag och sen ikväll blir det förhoppningsvis lite grilligrill med Emy om vädret hänger i! 🙂

Lite snaps från min telefon, mest från spat då det var där jag tog mest kort! Plus att miljön var konstant fotovänlig typ, haha lite bloggskadad har man ju gått och blivit iaf ! 😉

Hörs sen med lite recept hörrni!
PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!