Recept: Avokadoglass

Godkväll hörrni 🙂

Kikar in med ett svalkande recept på glass i värmen. Har ni också kvavt? Halmstad har varit kvavt i tre dagar nu, det släpper liksom inte. Men vem är jag att gnälla på värmen?Absolut ingen för jag älskar den. Bikini är ju dock det behagligaste plagget att ha på sig i dessa tider.

collage

DSC_5051

Avokadoglass

1 frusen banan

1 mogen avokado

Lite honung/agave beroende på önskad sötning

Kakaonibs (jag använde dessa) (adlink)

Gör såhär:

Mixa banan och avokado med en stavmixer eller matberedare till en slät sorbet. Tillsätt honung/agave efter önskad smak och rör om. Tillsätt sedan kakaonibs och blanda om lite till och tillsist, toppa med några kakaonibs för fin garnering.

NJUT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!