Alltså festivalsugen!

Jag har ju tjatat så länge jag kan minnas, framförallt i podden, hur sugen jag är på festival! Jag har aldrig någonsin varit på en och varje gång det varit någon har jag inte haft möjlighet att åka.  Dock hoppas jag att i år ska bli första gången! Och det verkar som att det blir Weekend Festival i Stockholm denna gången!! Efter alla snapchat stories från summerburst i förra helgen kan man ju inte bli annat än sugen liksom!! Skönaste spellistan går på repeat här hemma nu kan jag säga. Sugna på att lyssna på den hittar ni den här. 🙂

image

Ska ni på någon festival i sommar? Eller gillar ni det? Biljetterna för denna festivalen börjar redan ta slut så vill ni hinna säkra en biljett ska ni göra det nu ju!

I samarbete med Weekend Festival.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!