Recept: Crepes

DSC_5024

Alltså jag sitter faktiskt i skrivande stund och mumsar på dessa.  SÅ GODA! I bikini sitter jag också för att ge det hela lite extra feeling!

Vad ska ni göra idag? Har ni härligt väder? Själv ska jag bara kasta i mig dessa crepes och sen bege mig mot stranden, verkar bli en härlig dag trotsallt 🙂 Dagen är annars ganska oklar, det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men tror den kan bli grym ändå 🙂

DSC_5014

Crepes

2 1/4 dl mjöl

1 1/2 msk socker

2 msk olja (jag använde rapsolja, funkar med smör också)

1 ägg

3 1/2 dl mjölk

Gör såhär:

Blanda samtliga ingredienser och vispa med en visp så att den blir slät och fri från klumpar. Hetta upp ett stekjärn och stek sedan pannkakorna på mellanvärme tills de fått en ljus färg. Fyll sedan crepsen med valfritt innehåll och vik x 2. Jag hade kladdkaksglass och banan i mina, helt underbart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!