Recept: Jordgubb och ingefärssorbet

Glad måndag på er finisar!

Snälla väder, håll i dej tills efter Bali! Låt mig bara få komma hem till detta också för hjälp vad det gör mig lycklig! Värmen, havet, stranden, vännerna, maten, ja allt det där ni vet som ger en jäkla massa sommarfeeling!

Igår när jag kom hem gjorde jag glass och gick ut och satte mig i solen och bara njöt av eftermiddagen. Så härligt. Det enda jag saknar är en balkong i denna lägenheten, då hade den varit alldeles perfekt.

Vad tycker ni om mina glassrecept förresten? Ska försöka baka så mycket som möjligt denna veckan så jag har lite recept att strö ut när jag är på Bali 😉

DSC_5060

DSC_5053

Jordgubb och ingefärssorbet

1 frusen banan

100 g frusna jordgubbar

1 1/2 dl vatten

Ingefära efter smak (använde krydda, ej färsk)

Lite agave/honung efter smak

Gör såhär:

Mixa allt förutom ingefäran till en slät sorbet. Tillsätt sedan ingefära efter smak, beroende på hur mycket som önskas. Ät och njut 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!