Månadens The Healthy Box

Godmorgon gänget!!

Här togs det sovmorgon idag vill jag lova. Hade ställt klockan på 06. Klockan 08 steg jag upp, antar att kroppen behövde det. Dock har jag inte varit på gymmet på sjukt länge nu, det har liksom inte funnits utrymme till det men hoppas på att hinna dit i veckan 🙂 Mindre än en vecka kvar till Bali nu också, alltså hur sjukt? Det känns så underbart att ha det framför sig och att jag dessutom ska få göra det med Allis, ja det kommer bli grymt. Det känns som denna ”bröllopsresa;)” kommer bli bäst, ärligt talat!

Hämtade ut paket i lördags från The Healthy Box, ännu en box fylld med magiska godsaker. Dock har jag müsli i överflöd här hemma nu. Bra för Casandra som ska bo här i två veckor när jag är på Bali, det finns så det räcker liksom.

DSC_50721 DSC_50771

Hur söta är inte smoothiesförpackningarna då? Ser ju typ ut som barnmat men dom är väldigt perfekta att ha med just i dessa tider. Till stranden och i handväskan på språng. Dock rekomenderar jag inte att dricka den varm, neeeeeeej! Ställ dom i kylskåpet och drick den kall, det är Fias tips:)

DSC_50741

Bars är alltid grymt, dessa goda åts på stranden igår 🙂 LOVE!

I samarbete med The Healthy Box.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!