Vad är viktigast i livet?

”Jag tror alla människor drömmer om kärlek och äventyr. Tyvärr så hittar många skäl att inte ens försöka. Rädslan håller många kvar. Livet är över snarare än vi kan ana. Har du en bil, så kör den. Har du pengar, spendera dem. Har du personer att älska, älska dem. Vad väntar folk på?”

image

@fiaanderberg på snapchat

Fick detta fantastiska quote skickat till mig för inte så längesen, det har fastnat kan man säga. Jag tänker mycket i dessa banor och jag är just nu ett levande bevis på hur livet kan ta snabba vändningar. Man vet inte vad som händer, det är därför det är extra viktigt att leva. Alla kanske inte drömmer om att resa eller göra karriär, men det är inte det som är grejjen. Grejjen är att DU gör det DU älskar. Livet du vill leva!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!