Det spontana är det bästa

Är det bara jag som tycker att dom här spontana kvällarna är dom allra bästa? Ni vet dom kvällarna där man bara slänger iväg ett sms; vem är på att grilla ikväll? Oftast dom kvällarna som blir härligast enligt mig. Jag är ju en planerar ut i fingerspetsarna men vissa grejjer är skönt att bara ha spontant. Typ som en sån här kväll.

Grill med Emma vid stranden. Kött, bea och majskolvar. Nej det behöver liksom inte vara mer komplicerat. Att sällskapet i sin tur är underbart gör ju inte direkt ont.

Frågan kom på tal från Emmas sida, ångrar vi att vi flyttade från Värnamo till kusten? Noooope, inte sådär jättemycket faktiskt 😉 Att kunna ha 10 minuter till stranden/havet från sin lägenhet är fan lyx!

DSC_5004 DSC_5005

DSC_5015collage 1

DSC_5035

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!