Det börjar närma sig…

collage

DSC_5005

image

Wow, det närmare sig verkligen, med stormsteg! Igår skrev jag ut flygbiljetterna och då blir det så verkligt, när man väl står med dom i handen.

Jag har shoppat! Yupp. Ser ni det ljusblåa, vackra, blommiga och otroligt romantiska på bilderna ovan. Linnen, ett par höga jeansshorts (score för att hitta ett par shorts jag äntligen trivs i) från HM. Allt är så fint ihop och älskar att man börjar få lite färg på kroppen, allt blir ju snyggare helt klart!

Vet ni mer vad jag har köpt? Jag ser det som en tidig födelsedagspresent till mig själv. En actionkamera 🙂 Testade den lite igår och tror det kan bli sååååå underbara filmer/bilder med denna lilla godbiten under resan 🙂 Bör kanske skaffa mej en selfiepinne också som passar denna? För att maxa nivån för den typiska bloggerskan tänker jag mest 😉

Man börjar iallafall bli redo för Bali nu men först en underbar helg! Mer kan jag inte säga men vi börjar med lite jobb, katalogsläpp och Pinchos ikväll 😉

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ha så mysigt på Bali! 😀 Håller tummarna för att du ska ha nät där så du kanske kan göra något liten uppdatering 😉

    Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen 2016-06-10 21:28:42 http://www.josefinogarp.forme.se
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!