@pinchos

DSC_4998 DSC_5001

DSC_5002

collage

DSC_5008 DSC_5019

En kväll på Pinchos skadar ju inte! Älskar miljön och maten och va mätt som en jag vet inte vad när vi gick därifrån.  Och sällskapet kan man inte direkt klaga på heller 😉 Avslutades vid Nissan tills solen gick ner.

Nu när mormor vet vad som händer idag kan jag ju berätta vad som händer 🙂 Idag åker nämligen heeeeeeela familjen, med mostrar och alla kusiner till Göteborg, övernattar och går på Liseberg för att fira min fantastiska mormor som fyllde 70 i torsdags! Åh äntligen ska jag få spendera en heldag med mina kusiner som jag saknar så sjukt jävla mycket! och Liseberg!! Så längesen jag vad där!!! MUMS på denna helgen!

Hoppas ni får en grym lördag hjärtisarstjärtisar!! Jag fick en kommentar att någon hoppades att jag skulle uppdatera på Bali, oroa er inte, ni kommer få så sjukt mycket Baliupdates att ni inte ens kommer tycka om mej längre!!

PUSSSSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • alltså dina uppdateringar på snapchat idag, så roliga att se haha <3<3<3 hoppas ni haft en mysig dag!!!

  Agnes 2016-06-11 23:59:48 http://agnesagnes.forme.se
  Svara
 • Sötpotatispommesen är ju helt underbara på pinchos! Jättefin outfit på sista bilden 🙂

  Jessica 2016-06-11 23:01:37
  Svara
 • Alltså du och Banane ❤️❤️❤️
  Saknar er!

  Martina 2016-06-11 15:27:01
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!