Live på snap från Bali

Okej hörrni!

imageJag har resfeber. Det betyder att det är alldeles för längesen jag reste helt enkelt och att det minsann är på tiden. Dagen kommer förmodligen gå sååååå långsamt! Flyget lyfter inte för ens klockan 22:40 ikväll så vi har lite tidsfördriv att göra.

Jag kommer blogga, det är säkert men det kanske inte kommer bli två inlägg om dagen 🙂 Men jag ska verkligen satsa på ett om dagen som minst 🙂 Har förberett en del inlägg också som kommer släppas imorgon och framöver också 🙂 Dör övrigt är typ allt packat och jag har konstaterat att min kamerautrustning/teknikutrustning tar upp HELA mitt handbagage i stort sett men ack så viktigt det är. Lika viktigt som passet, nästan 😉

Under tiden kommer det även uppdateras flitigt på snap så om ni vill hänga med lite mer ”live” hittar ni mig på @fiaanderberg 🙂

PUSS!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!