Till min kära bikinikropp

Det är dags igen, säsongen är här och det är inte vilken säsong som helst, det är den bästa årstiden på hela året, SOMMAREN!

Bästa årstiden samtidigt som det varit den absolut värsta i så många år! Tiden är inne! Bikini ska användas och ångest har varit ett faktum! Att visa upp sig i bikini ska vara något som man måste förbereda sig så mentalt för och att en bikinikropp är en bikinikropp! En bikinikropp ser ut på ett speciellt sätt liksom! Ack så fel jag hade! Det finns inte bara en bikinikropp, det finns hundratusenmiljoner ( överdrift men ändå) och alla är perfekta på sitt sätt!
Denna sommaren är inte vilken sommar som helst, detta året är inte vilket år som helst! Det har blivit tvärtemot vad jag hade planerat, helt och hållet!
Den nionde juni skulle jag åkt på bröllopsresa, den 16 juni skulle jag gift mig, men så blir det inte! När detta hände trodde jag att det var kört! Alla tankar om mig själv skulle komma tillbaka, jag skulle behöva göra om allt jag jobbat med förra året, börja om från scratch! Men, det fanns lite styrka i mig, från ett år av KBT fanns det styrka uppbyggt i mig så jag bestämde mig för att oavsett hur dåligt jag mår, ska jag aldrig relatera det till ätstörningarna! Aldrig!

Idag åker jag till Bali, tillsammans med Allis, min fina Allis! Det var inte tanken för två månader sen att det skulle bli såhär! Men så blev det och idag är jag lycklig över att få åka till Bali med henne, även om såren fortfarande håller på att läka!

Jag har iaf lärt mig mycket om mig själv och att jag duger är en utav dom! Jag är jag och det duger! Precis , alldeles jätteperfekt!
Så bikinisäsong, komsikomsi! Jag har fan aldrig varit mer redo! Och Bali, bring IT on!!

image

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!