WEEEKEND

DSC_5012 DSC_5033

collage

DSC_5036

DSC_5044

collage1

DSC_5063

Tror alla i familjen, allra mest min mormor som firades för sin 70 årsdag, kan skriva under på att helgen var fantastisk. Så glad över att få spendera lite quality-time med kusiner/mostrar/morbröder som jag faktiskt träffas alldeles för sällan. Allra mest kusinerna som växer så himla snabbt. Det är underbart att göra något sånt här tillsammans, när alla liksom har roligt. Maten var fantastisk, hotellet var bra, Helix var grymt rolig, helt klart det roligaste jag har åkt och jag har skrattat som aldrig förr. Mer sånna här helger behövs!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!