Ett oväntat stopp i Doha

Vi har båda haft lite svårt att tro att denna resan skulle bli av! Vi har gått och lallat runt och sett fram emot men ändå inte förstått, hallå vi ska liksom till Bali! Men när vi väl ha på väg i måndags så kändes allt toppen, UNDERBART:)

Dock får vi reda på när vi ska checka in på flyget till Doha att flyget är försenat två timmar vilket innebär att vi kommer missa vårt anslutandes flyg till Bali, med 24 h! Är det inte fantastisk? Att två timmars försening kan förstörs så mycket! Haha al ltså! I alla fall! Flyget var långt ifrån fullt till Doha så jag och Allis hade varsitt 3-säte där vi kunde ligga heeeeela resan! Lite mat och sen sov vi! Japp, vi var båda ganska bittra så det behövdes väl för att få humöret i chack!

Så, när vi anlände till Doha fick vi transfer till ett väldigt lyxigt hotell, vi sov, spenderade timmar vid poole ( sovandes), ja vi sover och äter mest hittills! Och flyget mot Bali går 02:40 på natten idag! Min födelsedag spenderas alltså på ett flygplan! Meeeeeeen det är inte alla som får,checka in i en 150 kvadratmeters poolvilla på kvällen på sin födelsedag heller! Jag är faktiskt glad, så jäkla glad! Även om resan inte kunde börjar sämre så kan allt bara bli bättre nu! Så när ni läser detta sitter jag på ett flyg till Bali och nästa gång vi hörs är det med en update från Bali, det lovar jag 🙂image image image image image image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!