Hej från Bali!

image

image

image

image

image

Hej finisar! Åh äntligen uppdateringen ni väntat på! Vi ligger 6 h före er i tiden så här klockan strax efter 22 den 16 juni! Ja den 16 juni. Konstigt ändå! Jag hoppas att det inte skulle påverka mig men ack så det gjorde det. Det kom till mig sent i natt och jag låg och grät och kunde inte somna förens strax efter 3 efter att ha pratat med Allis en lång stund! Den 16 skulle varit min bröllopsdag och jag kan inte hjälpa det. Dessa datum sitter så hårt inpräntade i mitt huvud  och konstigt vore det väl annars? Det skulle ju varit mitt livs största dag!

Som jag skrev tidigare vill jag försöka aktivera mig under dessa datum så jag kan tänka på annat! Poolhäng, mopedåkning, massage och middag fick bli dagens grejer att göra och det hjälper! Dagen har varit helt fantastisk på alla sätt och vis men jag önskar verkligen att jag inte behövde tänka så mycket på det!

Jag har lovat mig själv att verkligen försöka njuta av dagarna till fullo, jag tycker ändå jag är värd det! Så jag hoppas att bloggen inte ska behöva fyllas av mer tankar kring detta nu på ett tag! Men jag ska ärligt säga att det är skönt att skriva av sig!

PUSS från Bali!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!