Under the coconut tree we stay…

image image image image image
Heeej kompisar! Mår ni bra? 🙂 Några härliga lördagsplaner kanske?
Här flyter allt mer än på! Herregud vad jag älskar Asien! Jag är nog en asiat i blodet tror jag allt! Thailand, Vietnam och nu Bali! Jag bara totalälskar det och jag njuter av tiden faktiskt går ganska sakta för en gång skull! Bali för fan ( spellistan på Spotify vrålade ut genom min lilla portabla högtalare igår och vi njuter, oj så vi njuter)

Hur våra dagar ser ut? Ja pretty much ovan! Djungeläventyr levererar och vi har hyrt en moppe som ger den härligaste frihetskänslan för mig just nu! Att få köra den gör mig lycklig! Vi käkar frukt till lunch och drar sedan in till Ubud efter poollivet för att hänga och käka! Igår såg ci även fotbollen!! Så kul att vi lyckades hitta ett ställe tillsammans med svenskarna vinklade middag med, mindre kul att matchen gick som den gick!
Idag är prio ett, hitta en luftmadrass! Allis trivs inte lika bra på poolkanten som jag gör 😉

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!