Att starta dagen med…

I fredags startade vi dagen på förmodligen det bästa sättet! Vi startade moppen tidigt på morgonen och rullade iväg! Det var fantastiskt vacker att se solen precis få upp över risfälten som faktiskt omringar oss tillsammans med djungeln där vi just nu bor! Vi skulle på tidig morgonyoga och huset som Sheila ( ägaren till Ubud yoga house) höll sina klasser i var breathtaking! Alltså det är så inspirerande med människor som henne! Som bara bestämmer sig för att vågs göra något annorlunda! Hon har rest mycket men har nu sin yogastudio på Bali, bland ängar och risfält, ja ni ser ju?!

image

image

Det kan nog bli en liten yogi av mig ändå! Tycker det är roligare och roligare och jag börjar lära mig poserna mer! Men det är klart, helst av allt skulle jag vilja yoga här hela tiden! Åh älskade Ubud!

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!