Tema: Att kunna leva fullt ut!

image
Sist jag var i Asien kunde jag inte leva fullt ut! Jag hade konstanta tankar på vad jag stoppade i mig, att räkna varenda lite kalori samt att deffa! Jag hade bestämt mig innan resan att äta så lite kolhydrater som möjligt under resan för att få ner min fettprocent lite grann!
Jag intalade mig själv att detta fick mig att må bra men sanningen är den att jag mådde sämre än någonsin. När jag kom hem var jag så otroligt nedbruten och åt i stort sätt ingenting. Det var i detta skede jag bestämde mig för att NEEEEJ, jag orkar inte mer! Nu får det fan räcka!
image
Skillnaden den hör gången är stor! Jag äter det jag vill och jag trivs! Jag njuter av att använda bikini och jag kan njuta av att bara må bra, sola och bada, helt fullt ut!

Jag vet att det låter enkelt! Jag tjatar och tjatar om det här med att älska sig själv och trivas med sig själv! Men det är så viktigt! Och det går att uppnå även om det verkar helt jäkla omöjligt i mellanåt! Det går! Och man ska! I mina öron låter det helt orimligt att leva ett liv med en konstant strävan av att förändra allt hos mig själv! Största delen AB mitt liv hittills har bestått av det, men resten kommer inte göra det, det är jag säker på!

Det krävdes en stor livsstilsförändring för mig att inse detta! Jag började träna och äta bra mat för att gå mer i vikt! Idag gör jag allt för att kroppen mår bra av det! Jag älskar att träna och jag älskar att äta bra mat som får mig och min kropp att må bra! Att jag idag tränar helt kravlöst, är nästan det bästa av allt! Jag måste alltså inte uppnå specifika mål med min träning hela tiden utan jag gör det helt och hållet för att jag älskar det!

Summan av kardemumman! Det är så viktigt att leva fullt ut! Varken du eller jag vet vad som händer imon! Lev fullt ut för tusan! Detta inkluderar alla dina drömmar, lär dig älska och njuta av dig själv, motionera och rör på dej samt ät massa god mat som du och din kropp gillar! Livet är kort och kan ta snabba vändningar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du är så jäkla bra Fia!!! <3 Tack för att du finns!

  Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen 2016-06-21 07:34:27 http://www.josefinogarp.forme.se
  Svara
 • Alltså jösses vad bra du är! Du säger ju egentligen bara sånt som borde vara självklart men som många av oss fäktas med dagligen. Jag är inte där än, men jag har kommit bra mycket längre än för ett år sedan, och det på bara några månader. Det är tack vare dig. På riktigt. Det som gråtande föräldrar och proffsiga psykologer inte lyckades med, det präntade du in i huvudet på mig. Tack! Tusen miljoner tack. NJUT av semestern, du förtjänar det bästa varje dag. Kram!

  Lisa 2016-06-19 22:10:56
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Men fina fina du!! Tack för som orden! Jag blir mållös när jag läser att jag faktiskt kan hjälpa dej med att må bättre! Stor kram till dej och fortsätt med det du gör så ska jag fortsätta med det jag gör, jag lovar!!

   fiiaan 2016-06-20 09:27:29
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!