2 timmars felkörning, med punka på det!

image image

Hej vänner! Alltså dessa två dagar som varit… Wow! Mer om dagen senare men kan säga såhär, jag har så ont i rumpan att jag knappt kan sitta efter årets vurpa, hehe!

Igår då, även det en dag att minnas! Jag måste varit en hemsk person i mitt förra liv, med tanke på karman jag verkar ha detta året alltså 😉

Gårdagen spenderades vid poolen först men molnen visade sig och vi fick för oss att åka till vattenfallet vi hört så mycket om, Tegenungan fall! Vi hoppade på moppen, tankade upp den och begav oss på en halvtimmes moppetur, vad vi trodde! Ja alltså det första var att vi körde ju fel, helt fel håll! Resan som skulle tagit 30 minuter tog oss istället 2 timmar! Vi frågade ändå runt, folk pekade och sådär men ja, de pekade helt enkelt åt fel håll! Efter många om och men dock, lyckades vi hamna på rätt väg efter att ha frågat personalen på ett hotell om vägen! Lite höger och lite vänster och något rödljus skulle det var tydligen! Inte riktigt så enkelt, lägg till några vänster till och ännu något häger plus Balis högsta backe så är ni framme! Typ! En helt självklar väg på vägen tillbaka dock, hur enkelt som helst faktisk t! Ett helt fantastisk vattenfall väntade och vi var så glada att vi inte gav upp några minuter innan!

image image image

Efter besöket på vattenfallet backar jag ut moppen på vägen och kör i väg, med en riktigt riktigt slirig fart! Något är ju fel med moppen såklart! Punka! Vem får punka på en moppe? Går det ens skrek jag till Allis! Som tur väl var slapp vi ta oss ner för Balis högsta backe med detta och fick istället infon om att en man kunde byta däck 50 meter bort! 50 000 rupi senare var vi iväg och efter middagen och en mensolycka var vi båda ganska redo att checka ut för dagen!

Dock kan jag inte annat än le när jag läser det jag skriver, det är ju just sånna här minnen man kommer kunna minnas och helt enkelt asgarva åt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!