Villa Segening, Ubud, Bali

Fick ett önskemål om att visa lite flera bilder på villan vi bott i nu när vi varit en vecka i Ubud. ”Hotellet” heter Villa Segening och består av 5 st poolvillor! Villorna är belägenhet mitt ute i djungeln i stort sett, cirka 5 km från centrala Ubud som ligger mitt på Bali!  Vi valde poolvilla just för att orten inte är strandnära, solgudinnan som vi är var just pool viktigt då 😉

image

image

Vi har trivts hur bra som helst och för att kunna ta sig inte till Ubud valde vi att hyra moppe hela veckan!  Avståndet må bara gångavstånd men vägen är inte promenadvänlig för fem öre enligt mig, så taxi eller moppe är att rekommendera!

image

image

image

Förstår ni hur underbart det är att vakna upp till detta varje morgon? Ett stort, ljust sovrum med utsikt mot djungel och pool! Avkoppling deluxe! Detta är ju så mycket mål för mig! En vacker dag ska jag äga en sån här alltså!

image

image

Utebadrummet gör ju inte heller ont precis, att duscha under stjärnklara och bar himmel är väldigt väldigt härligt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!