Just our luck

Ja alltså hej!
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja angående gårdagen faktiskt! Det flyter liksom inte på för oss! Vi klarar oss ju och har så jävla roligt men det går lite knaggligt fram hela tiden! 😉
Vi hade bokat bussbiljetter till Seminyak till igår och när vi kom till upphämtningsplatsen fanns det tydligen ingen platser på bussen! som vanligt är det ingens fel vilket är väldigt intressant enligt mig och det slutade med att vi fick till aka våra pengar och fick istället bokat en taxi! Samtidigt får Allis extremt ont i magen och det håller tyvärr fortfarande i sig! Balibelly kallade en balines det för igår och ja, förmodligen är det något hon har ätit! Men det är extremt synd om henne ska ni veta, usch! :/ Inte roligt att behöva resa en sån dag heller men det var ju bara gilla läget!

När vi sen kommer fram finns bokstavligt talat inte vårt hotell som vi bokat för flera veckor sen! Ingen har hört talas om namnet Reddorz! Vi frågar runt, balineser ringer och ropar på varandra! Ingen har en aning! Två snälla killar lyckas ta reda på vart det ligger och kastar upp oss på varsin moppe med våra ryggsäckar på ryggen och off we go! Vi hamnar på ett Reddorz, men tyvärr inte rätt! Att vi inte brutit ihop hittills är ett mirakel alltså! Ännu några fler telefonsamtal, ännu mer mopedåkande och vi är framme där vi först blev avsläppta! Grejjen är den att hotellet heter inte Reddorz, det heter Bali Mystique? Och det borde man ju kunnat räkna ut, eller hur? 😉 Anyways, vi fick vårt rum som är helt okej!
Dessvärre är inte stranden en höjdare så vi försöker hitta lite eventuellt lösa ingar för kommande veckan, troligtvis spenderar vi inte hela veckan här!
image

Gårkvällen blev dock fantastisk! Vi käkade grym mat och hamnade sedan på en otroligt trevlig bar! Vi träffade ett australienska gäng som vi hängde med resten av kvällen och sen ställdes klockan klockan 03:00 för att kolla fotbollen! Bra gick det ju inte! Så enormt tråkigt!

I vilket fall som helst leker livet på Bali! Trots motgångarna och sjukdomarna så njuter vi båda och vi älskar det! Dagen har spenderats på stranden, vi var ju tvungna att ta igen solning som vi förlorade igår, hallå liksom! Och det märka på våra kroppar idag vill jag lova! Det börjar ta sig!!

image

image
image

image
Puss!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!

  Jag följde din blogg för något år sedan men sedan på grund av sjukdomar, flytt etc. så slutade jag nästan helt läsa bloggar ett tag. Men sedan igår så kom jag bara att tänka på den där glada, lite knasiga tjejen från Halmstad vars blogg jag brukade läsa.. gick in på din blogg och läste några inlägg och fick sedan se det om dig och din kille..

  Vill först och främst bara skriva: fan, vad stark du är! Sedan så ville jag bara skriva: tack, tack så otroligt mycket! För det tog slut mellan mig och han jag brukade kalla för mitt livs kärlek för några veckor sedan och då vändes i princip hela min värld upp och ner. Alla planer, allt snack om framtiden.. ja, allt bara försvann helt plötsligt. Efter det så har jag i princip bara legat hemma i sängen eller på soffan. Knappt orkat göra någonting och mått så fruktansvärt dåligt. Men så kom jag in på din blogg och läste dina inlägg där du beskrev hur jobbigt du hade haft det och hur du nu mådde lite bättre, att du var så himla stark, att man klarar mer än vad man tror och att du äntligen kände dig lite lycklig igen och då hände någonting. För idag är första dagen sedan det tog slut mellan mig och mitt ex, som jag faktiskt känner mig som en människa igen. Jag har börjat få tillbaka glöden igen. Känner att marken under mina fötter börjar stabilisera sig igen.

  Så TACK för att du delade med dig av din historia för det har hjälpt mig och säkert flera andra i samma situation! Hoppas du får en fortsatt bra semester på Bali och att du fortsätter kämpa på! Kramar

  Sanna Mattsson 2016-06-23 17:45:01
  Svara
  • Svar på Sanna Mattssons kommentar.

   Finaste! Det berör mej så mycket det du skriver för jag vet exakt, exakt exakt hur det känns! Det för ont än idag och kommer förmodligen göra det väldigt länge till, kanske för alltid men jag hoppas att lära mig leva med det isf! Du klarar detta, även om man varken kan eller vill tro det i början och nästan hatar alla som säger det så ligger det faktiskt sanning i det! Jag lovar! Vi får hjälpas åt!
   Välkommen tillbaka till bloggen och tack fina du för att du läser!
   Puss!

   fiiaan 2016-06-23 19:39:20
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!